в момента карам с Лики Моли Мос2 10/40 и няма ядове - преди тва със Селения голд . . . или нещо от сорта беше, пак 10/40 също нема проблеми - и двете масла са хубави така че квото и да сипеш няма да е проблем
Известие
Collapse
No announcement yet.
Синтетика или полусинтетика за 155 2.0 8В
Collapse
X
-
[quote=търтей]Първоначално публикувано от "Mind_Control":2sove1oyПървоначално публикувано от turbiLiqui Moly не е лошо , напротив, доста добро масло е - мене единствено ме притеснява заради вариатора[/quote:2sove1oy]
ъъъъ, да , не сам спец, ама май клапана отвара6е канала за маслоту.
Та по тойа повод - не е ли важно ко масло влиза ватре се пак?
и кви са му свойствата? вискозитет , капилярни ефекти ( предполагам само, то маи за тва си е реди4ко и си го гори ) некви други такива неща?
това се заформи много интересно като тема...Hell Yeah!
Comment
-
Аз викам да заложиш на Agip
SINT 2000 EVOLUTION 5W/40 пълна синтетика
SINT 2000 10W/40 полусинтетика
Поне знаеш, че слагаш първо качествоЗа цени ми пиши на ЛС
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
[quote=търтей]Първоначално публикувано от GrimПървоначално публикувано от "търтей":3c7hceqrселенИя[/quote:3c7hceqr]
ей сиа вече са ебаваш.....'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
Comment
-
ми идеята ми беше някой ако има случайно някаква таблица дето е написано точно като отида каво да поискам-да ми помогне...
не да ми казва масло за бензинов мотор...както и да е... мерси все пак....'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Grimми идеята ми беше някой ако има случайно някаква таблица дето е написано точно като отида каво да поискам-да ми помогне...
не да ми казва масло за бензинов мотор...както и да е... мерси все пак....
Ама още нямам кой знае какви впечатления освен 13,7 за литър...AR 155 2.0 16V Never Forget You
AR 166 2.4 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от YuretiАз сипах 20к ...
Ама още нямам кой знае какви впечатления освен 13,7 за литър...
И честно казано хич не ми вдъхна - при по-силно дърпане цялата пластмаса излиза от металната кутия и после пак си я слагаш
досега не ми се беше случвало при предните смени с 20кAlfa Romeo 155 1.8TS
Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet
Comment
Comment